Bericht versturen

KUN U Pharmatech-Co., Ltd.

Vervaardig de beste machine van /paintball van de softgelcapsule voor u!

Thuis

KUN YOU Pharmatech Co.,LTD.

CHINA KUN YOU Pharmatech Co.,LTD. certificaten
CHINA KUN YOU Pharmatech Co.,LTD. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

KUN YOU Pharmatech Co.,LTD.

1 2 3 4 5 6
KUN YOU Pharmatech Co.,LTD. KUN YOU Pharmatech Co.,LTD. KUN YOU Pharmatech Co.,LTD. KUN YOU Pharmatech Co.,LTD. KUN YOU Pharmatech Co.,LTD. KUN YOU Pharmatech Co.,LTD.
Technische Afdeling Bureau
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken : KUN U
Aantal werknemers : 30~100
Jaarlijkse omzet : 50 Million-100 Million
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 70% - 80%
CHINA KUN YOU Pharmatech Co.,LTD. Bedrijfsprofiel 0
 
Co. van Peking KUNYOU Pharmatech, Ltd, dat in 2008 wordt gevestigd, heeft zich bij het ontwerpen geconcentreerd, farmaceutische machines, voedselmachines en paintball machines vervaardigd en verkocht.
 
KUNYOU Pharmatech voorziet diverse modellen van Softgel-Inkapselingsmachines (de zachte machine van de capsuleinkapseling, paintball machine, de zachte machine van de gelatinecapsule), zoals S406 van 6“ matrijzen, de middelgrote grootte S407 met 7,5“ matrijzen en recentste en grootste S610 met 10 " matrijzen. Hier, kunt u wat ook paintballs en zachte capsules vinden die zijn u nodig hebt. Onthaal aan Co. van Peking KUNYOU Pharmatech, Ltd. Wij verheugen ons op het samenwerken met u!
 
Verblijvend door alle inspanningen voor het succes van klanten en klanten eerste principe, Co. van Peking KUNYOU Pharmatech, verleent Ltd hoogste kwaliteitsproducten en de diensten. Wij verstrekken het bewerken en vervangstukken voor allerlei softgel hoofdmachines. Wij verstrekken de broodjes van de overzichtsmatrijs voor allerlei softgelmachines. Wij niet alleen bieden onze materiaal van de cliëntenproductie en het bewerken zachte capsule, maar volledige oplossing van zachte capsuleproductie aan.
 
 
CHINA KUN YOU Pharmatech Co.,LTD. Bedrijfsprofiel 1
 
Na meer dan tien jaar constante inspanningen, laten onze voortdurende onderzoek en samenwerking met velen binnenlandse en buitenlandse farmaceutische fabriek, plantgezondhedenproducten en paintball productiefabriek, niet alleen ons toe om heel wat technische innovatie in zacht capsulemateriaal te maken, maar ook rijke ervaring in het productieproces van zachte capsule te accumuleren. Na jaren van grote inspanningen en samenwerking met farmaceutische bedrijven wereldwijd, werden neutraceutical bedrijven en paintball bedrijven, de talrijk van verbeteringen gemaakt. Wij hebben ook rijke ervaring in softgelformulering en productieproces. Wij hebben drie reeksen van hoge nauwkeurigheidscnc malenmachine, samen met draaibank, malende machine, EDM-machine, draadsnijmachine, kunnen wij overzichtsmateriaal en softgel matrijzenbroodje maken.
 
CHINA KUN YOU Pharmatech Co.,LTD. Bedrijfsprofiel 2
Contacteer ons per e-mail: rongh@kunyoutech.com of tel. +8617710269892
Contactgegevens
KUN YOU Pharmatech Co.,LTD.

Contactpersoon: Miss. Vicky Rung

Tel.: +8617710269892

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)