Bericht versturen

KUN U Pharmatech-Co., Ltd.

Vervaardig de beste machine van /paintball van de softgelcapsule voor u!

Thuis Nieuws

Hoe te om een vgelcapsule te maken

CHINA KUN YOU Pharmatech Co.,LTD. certificaten
CHINA KUN YOU Pharmatech Co.,LTD. certificaten
Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Hoe te om een vgelcapsule te maken
Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om een vgelcapsule te maken

Wat is een Vgel?

Een Vgel is een type van softgel dat algemeen als mondelinge doseringsvorm voor geneeskunde of supplementen wordt gebruikt. Hun vlotte oppervlakte maakt zelfs grote softgels gemakkelijker te slikken en is duurzaam, betrouwbaar, en populair met consumenten. Softgels bestaat uit gelatineshell die een vloeistof omringen of het deeg vult. Softgelshell is een combinatie van gelatine, water, opacifier en een plastificeermiddel zoals glycerine of sorbitol. Gemeenschappelijke shells van de softgelgelatine worden gemaakt van varkensvlees, runder, of vissenderivaten. De groeiende markten van de consument wensen vermijden verbruikend dergelijke gelatine voor om het even welk aantal redenen met inbegrip van godsdienstige, culturele, of vegetarische zorgen. Om aan die behoeften te voldoen, Vgel-worden shells meer en meer populair aangezien zij van installatiebronnen of ingrediënten zulk een tapioca worden gemaakt (zetmeel).

De Vgelformuleringen komen in verschillende verscheidenheden – die men voor u juist is?

Populaire Vgel-shells worden gemaakt van ingrediënten zoals tapioca of zeewier. Terwijl zowel kan het werk effectief in inkapseling en aan Vgel-doelmarkten worden op de markt gebracht, is de tapioca over het algemeen minder duur en gemakkelijker om te werken met. Aldus de begrotingsbeperkingen die de hoofdzakelijk barrière van zijn geweest om al dan niet om vgel producten aan uw productregel toe te voegen zijn nu gemakkelijker aan te passen. Kunyou kan u met een onlangs beschikbare zetmeelformule gemakkelijk verbinden die minder duur is en geen contract vereist.

Hoe wordt Vgels gemaakt?

Softgels wordt geproduceerd in een proces als inkapseling wordt bekend gebruikend een roterend procédé dat van de matrijzeninkapseling. Twee vlakke linten van gelatine worden samengebracht op een tweelingreeks roterende matrijzen. De matrijzen bevatten recessen aan een specifieke grootte en een vorm worden vervaardigd (ovaal, langwerpig, enz.) die een tweedimensionale vorm in het gelatinelint verwijderen en een verbinding vormen waar de twee partijen die samenkomen. Aangezien de matrijs begint de vorm in het gelatinelint te verwijderen wordt een nauwkeurige dosis vullingsmateriaal ingespoten veroorzakend de twee vlakke linten om zich in de matrijzenzakken uit te breiden. Waarna roteren de matrijzen en verzegelen de vulling in de gelatinevorm. De Vgelformules zijn dikker in viscositeit dan standaardgelatine en het specifieke materiaal is nodig die de temperatuurveranderingen te beheren tijdens het productieproces worden vereist.

Hoeveel kost het om Vgels te maken?

Afhankelijk van hoeveel Vgels u wilt maken de grootte en de snelheid van softgelencapsulator bepaalt u zult wensen. Kunyou heeft inkapselingssystemen om elke behoefte – van opstarten, voor R&D, voor hoog volumeproductie aan te passen. Deze opstelling kan zich uitstrekken van onder $200.000 aan over $1M.

Waar krijg ik de ingrediënten?

Op aankoop van een systeem van de softgelinkapseling kunnen wij u van vgel materiële leveranciers voorzien.

Welk materiaal heb ik nodig?

Om Vgels te maken zult u een softgelencapsulator, het bewerken (roterende matrijzen in de grootte en de vormen u behoefte), een gel smeltend systeem, gel smeltende tank nodig hebben, zult overdrachttank, harder, en linnendrogers vullen. U kunt hulpmateriaal zoals kleur ook nodig hebben mengt systemen, die dienbladen drogen en dollies, drogende tunnels, steenmolen, vacuümhomogenisator, visuele inspectie, en oppoetsende machines, enz. die sorteren.

Kunyou verstrekt softgel specifiek ontworpen inkapselingsmateriaal voor Vgel-formuleringen. Wij kunnen u met een onlangs beschikbare Vgel-formule ook verbinden die minder duur is en geen contract vereist. De combinatie deze twee oplossingen zal u helpen Vgels gemakkelijk en economisch maken.

Kan ik mijn huidig materiaal van de softgelproductie voor Vgel-productie gebruiken?

Ja. Kunnen de vgel-specifieke wijzigingen worden gemaakt en Vgel het specifieke materiaal kan worden gekocht zodat u uw standaard softgel encapsulator in een dubbele softgel/Vgel-encapsulator kan gemakkelijk omzetten. U kunt ook sterk willen nadenken wijdend een encapsulator aan vgel-specifieke productie om de groeiende Vgel-marktvraag te ontmoeten.

Heeft Kunyou ervaring met andere softgelfabrikanten?

Wij hebben 25 jaar van ervaring in succesvol het helpen van softgel cliënten te zijn. Van opstarten aan grote fabrikanten. Van geneesmiddel, aan nutraceutical, aan paintball. Van onafhankelijke merken aan contractfabrikanten. Wij zouden houden van u van de producten en de diensten te voorzien die uw bedrijf kunnen ook succesvol helpen zijn.

Vgelmarkt & kansen

Softgels is een meer en meer populaire doseringsvorm, vooral in de snelgroeiende nutricuetical markt. Vgels laat u toe om deze vraag met niet dierlijke shell te ontmoeten die de vegetarische, godsdienstige, en culturele behoeften van uw klanten zal tevredenstellen

Het messing spijkert vast - wat neemt het aan de productie van beginvgel?

Het materiaal van de Vgelproductie en de formules zijn vandaag beschikbaar. Contacteer vandaag Kunyou voor een aanbeveling op uw begroting en productiebehoeften wordt gebaseerd die.

Kan ik financiering krijgen?

Ja. Wij bieden financiering door een partner aan. Waarom de zorg over het uitputten van uw begroting wanneer het slechts dollars per dag voor te krijgen u neemt begon.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om een vgelcapsule te maken  0

Bartijd : 2019-08-29 15:06:53 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
KUN YOU Pharmatech Co.,LTD.

Contactpersoon: Miss. Vicky Rung

Tel.: +8617710269892

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)