215 ruimte, Blok 6, de Weg van het rongchangoosten van Nr 7, Yi Zhuang, Daxing-District, Beijng, China
Thuis Productenpaintball inkapselingsmachine

De Inkapselingsmachine van kortings Automatische Paintball met Parallelle Gelatine Suplly en PLC

De Inkapselingsmachine van kortings Automatische Paintball met Parallelle Gelatine Suplly en PLC

China De Inkapselingsmachine van kortings Automatische Paintball met Parallelle Gelatine Suplly en PLC leverancier
De Inkapselingsmachine van kortings Automatische Paintball met Parallelle Gelatine Suplly en PLC leverancier De Inkapselingsmachine van kortings Automatische Paintball met Parallelle Gelatine Suplly en PLC leverancier De Inkapselingsmachine van kortings Automatische Paintball met Parallelle Gelatine Suplly en PLC leverancier De Inkapselingsmachine van kortings Automatische Paintball met Parallelle Gelatine Suplly en PLC leverancier De Inkapselingsmachine van kortings Automatische Paintball met Parallelle Gelatine Suplly en PLC leverancier

Grote Afbeelding :  De Inkapselingsmachine van kortings Automatische Paintball met Parallelle Gelatine Suplly en PLC

Productdetails:

Plaats van herkomst: China, Peking
Merknaam: Kunyou
Certificering: CE,ISO9001
Modelnummer: S610PB

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Verpakking Details: Houten Kooien
Levertijd: 30-90 dagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 30 reeks/Reeksen per Jaar
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving

De zachte Lijn van de Capsulemachine

 

S610 de Zachte Lijn van de Capsulemachine (de zachte machine van de capsuleinkapseling, zachte capsulemachine, zachte gelatinecapsule het vullen machine). De diameter van het matrijzenbroodje is 150 mm, is de lengte van het matrijzenbroodje 250 mm. De mechanische gedeelten van de gehele machine keuren onafhankelijke enige regelbare smering goed die, die mechanische slijtage vermindert en de tijd zonder enige fouten verlengt.

Belangrijke die lagers in Duitsland worden gemaakt.

PLC en touch screencontrole met diagnosic zelf-probleem.

De hoge pomp van de nauwkeurigheidsgeneeskunde.

Professionele technicus.

 

Packing&Shipping

 

Wij pakken de gehele machine met houten geval in en pakken het broodje van de softgelmatrijs en paintball matrijzenbroodje met standaarddozen in.

 

Wij verschepen de gehele lijn van macine door oceaan door de vrachtagent.

 

Onze diensten

 

Wij niet alleen verstrekken gehele paintball & softgel het maken van machinelijn, maar ook kunnen het fabrieksontwerp voor u verstrekken. In termen van de na-dienst, zullen wij voor dergelijke diensten zoals belows verantwoordelijk zijn: onderhoud, delen die, technische ondersteuning levert.

 

Bedrijfsinformatie

 

Co. van Peking KUNYOU Pharmatech, Ltd, dat in 2008 wordt gevestigd, heeft zich bij het ontwerpen geconcentreerd, farmaceutische machines, voedselmachines en paintball machines vervaardigd en verkocht.
KUNYOU Pharmatech voorziet diverse modellen van Softgel-Inkapselingsmachines (de zachte machine van de capsuleinkapseling, paintball machine, de zachte machine van de gelatinecapsule), zoals S406 van 6“ matrijzen, de middelgrote grootte S407 met 7,5“ matrijzen en recentste en grootste S610 met 10 " matrijzen. Hier, kunt u wat ook paintballs en zachte capsules vinden die zijn u nodig hebt. Onthaal aan Co. van Peking KUNYOU Pharmatech, Ltd. Wij verheugen ons op het samenwerken met u!

 

Verblijvend door alle inspanningen voor het succes van klanten en klanten eerste principe, Co. van Peking KUNYOU Pharmatech, verleent Ltd hoogste kwaliteitsproducten en de diensten. Wij verstrekken het bewerken en vervangstukken voor allerlei softgel hoofdmachines. Wij verstrekken de broodjes van de overzichtsmatrijs voor allerlei softgelmachines. Wij niet alleen bieden onze materiaal van de cliëntenproductie en het bewerken zachte capsule, maar volledige oplossing van zachte capsuleproductie aan.

 

Na meer dan tien jaar constante inspanningen, laten onze voortdurende onderzoek en samenwerking met velen binnenlandse en buitenlandse farmaceutische fabriek, plantgezondhedenproducten en paintball productiefabriek, niet alleen ons toe om heel wat technische innovatie in zacht capsulemateriaal te maken, maar ook rijke ervaring in het productieproces van zachte capsule te accumuleren. Na jaren van grote inspanningen en samenwerking met farmaceutische bedrijven wereldwijd, werden neutraceutical bedrijven en paintball bedrijven, de talrijk van verbeteringen gemaakt. Wij hebben ook rijke ervaring in softgelformulering en productieproces. Wij hebben drie reeksen van hoge nauwkeurigheidscnc malenmachine, samen met draaibank, malende machine, EDM-machine, draadsnijmachine, kunnen wij overzichtsmateriaal en softgel matrijzenbroodje maken.

 

S610 (Pb) Capaciteit
Vorm Grootte Holten/Ronde Capsules/H (3.5rpm)
Ovaal 5# 600 126.000
6# 585 122.850
8# 518 108.780
10# 420 88.200
Langwerpig 8# 400 84.000
14# 304 63.840
20# 238 49.980
22# 238 49.980
Ronde 5# 594 124.740
7# 527 110.670
9# 510 107.100
Paintball 252 30240@2rpm
Zetpil 10# 275 57.750
40# 132 27.720
Diamant 50-100mg 630 132.300

 

 

 

 

De Inkapselingsmachine van kortings Automatische Paintball met Parallelle Gelatine Suplly en PLC

De Inkapselingsmachine van kortings Automatische Paintball met Parallelle Gelatine Suplly en PLC

De Inkapselingsmachine van kortings Automatische Paintball met Parallelle Gelatine Suplly en PLC

De Inkapselingsmachine van kortings Automatische Paintball met Parallelle Gelatine Suplly en PLCDe Inkapselingsmachine van kortings Automatische Paintball met Parallelle Gelatine Suplly en PLC

 

Contactgegevens
KUN YOU Pharmatech Co.,LTD.

Contactpersoon: ronghui

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)