215 ruimte, Blok 6, de Weg van het rongchangoosten van Nr 7, Yi Zhuang, Daxing-District, Beijng, China
Thuis Productenpaintball inkapselingsmachine

0.68 duim Paintball-de Hoge Efficiënte Grote Schaal ISO9001 van de Inkapselingsmachine

0.68 duim Paintball-de Hoge Efficiënte Grote Schaal ISO9001 van de Inkapselingsmachine

China 0.68 duim Paintball-de Hoge Efficiënte Grote Schaal ISO9001 van de Inkapselingsmachine leverancier
0.68 duim Paintball-de Hoge Efficiënte Grote Schaal ISO9001 van de Inkapselingsmachine leverancier 0.68 duim Paintball-de Hoge Efficiënte Grote Schaal ISO9001 van de Inkapselingsmachine leverancier 0.68 duim Paintball-de Hoge Efficiënte Grote Schaal ISO9001 van de Inkapselingsmachine leverancier 0.68 duim Paintball-de Hoge Efficiënte Grote Schaal ISO9001 van de Inkapselingsmachine leverancier 0.68 duim Paintball-de Hoge Efficiënte Grote Schaal ISO9001 van de Inkapselingsmachine leverancier

Grote Afbeelding :  0.68 duim Paintball-de Hoge Efficiënte Grote Schaal ISO9001 van de Inkapselingsmachine

Productdetails:

Plaats van herkomst: China, Peking
Merknaam: Kunyou
Certificering: CE,ISO9001
Modelnummer: S610PB

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: 5000USD per set
Verpakking Details: Houten Kooien
Levertijd: 30 DAGEN
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 10 reeksen per mon
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: SS316 Capaciteit: 32000@2rpm
elektrisch: Schineider Warrantee: 1 jaar

De Beschrijving van de Paintballproductielijn

 

De machine van S610 paintball encapsultion (de zachte machine van de capsuleinkapseling, zachte capsulemachine, paintball machine). De diameter van het matrijzenbroodje is 150 mm, is de lengte van het matrijzenbroodje 250 mm. De mechanische gedeelten van de gehele machine keuren onafhankelijke enige regelbare smering goed die, die mechanische slijtage vermindert en de tijd zonder enige fouten verlengt.

Doseringsafwijking:<>
De smering van het gelatinelint: kerosine of opgedeelde kokosnotenolie, minder dan 1kg in 8 uren. Vrij oplosmiddel.
Belangrijk lager dat in Duitsland wordt gemaakt.
De capsuleborstels worden gedreven door onafhankelijke motor om de gelatine te verhinderen die in de holte van het matrijzenbroodje wordt geplakt.
Afzonderlijk smeringssysteem voor geneeskundepomp en de assemblage van het matrijzenbroodje.
Heeft de water gekoelde trommel ook luchtventilators
PLC en touch screencontrole met kenmerkend zelf-probleem.
Automatische geneeskundelevering. Het systeem kan zelfs alarmeren wanneer de tank van het vullingsmateriaal leeg is.
De hoge pomp van de nauwkeurigheidsgeneeskunde. De diametertolerantie van de 20 duikers is minder dan 0.005mm.

 

 

0.68 duim Paintball-de Hoge Efficiënte Grote Schaal ISO9001 van de Inkapselingsmachine

 

Model S610
De grootte van het matrijzenbroodje 150×250mm
De snelheid van het matrijzenbroodje 0~5rpm
Maximum het werpen zich volume per slag 0~3ml
Duikersaantallen 20/24
Algemene afmeting 2050×1200×1850
Gewicht van hoofdmachine 1900kg
Machtsconsumptie 13.5kw
Controlewijze PLC+Touch het Scherm
outputcapaciteit 32000 PCs/uur

Packing&Shipping

 

Wij pakken de gehele machine met houten geval in en pakken het broodje van de softgelmatrijs en paintball matrijzenbroodje met standaarddozen in.

 

Wij verschepen de gehele lijn van macine door oceaan door de vrachtagent.

 

Onze diensten

 

Wij niet alleen verstrekken gehele paintball & softgel het maken van machinelijn, maar ook kunnen het fabrieksontwerp voor u verstrekken. In termen van de na-dienst, zullen wij voor dergelijke diensten zoals belows verantwoordelijk zijn: onderhoud, delen die, technische ondersteuning levert.

 

Bedrijfsinformatie

 

Peking KUN U Pharmatech-Co., Ltd, dat in 2008 wordt gevestigd, heeftzichbijhetontwerpengeconcentreerd, farmaceutischemachines, voedselmachinesenpaintballmachinesvervaardigdenverkocht.
KUN U Pharmatech voorziet diverse modellen van Softgel-Inkapselingsmachines (de zachte machine van de capsuleinkapseling, paintball machine, de zachte machine van de gelatinecapsule), zoals S406 van 6“ matrijzen, de middelgrote grootte S407 met 7,5“ matrijzen en recentste en grootste S610 met 10 " matrijzen. Hier, kunt u wat ook paintballs en zachte capsules vinden die zijn u nodig hebt. Onthaal aan Peking KUN U Pharmatech-Co., Ltd. Wij verheugen ons op het samenwerken met u!

 

Verblijvend door alle inspanningen voor het succes van klanten en klanten eerste principe, Peking KUN verleent U Pharmatech-Co., Ltd hoogste kwaliteitsproducten en de diensten. Wij verstrekken het bewerken en vervangstukken voor allerlei softgel hoofdmachines. Wij verstrekken de broodjes van de overzichtsmatrijs voor allerlei softgelmachines. Wij niet alleen bieden onze materiaal van de cliëntenproductie en het bewerken zachte capsule, maar volledige oplossing van zachte capsuleproductie aan.

 

Na meer dan tien jaar constante inspanningen, laten onze voortdurende onderzoek en samenwerking met velen binnenlandse en buitenlandse farmaceutische fabriek, plantgezondhedenproducten en paintball productiefabriek, niet alleen ons toe om heel wat technische innovatie in zacht capsulemateriaal te maken, maar ook rijke ervaring in het productieproces van zachte capsule te accumuleren. Na jaren van grote inspanningen en samenwerking met farmaceutische bedrijven wereldwijd, werden neutraceutical bedrijven en paintball bedrijven, de talrijk van verbeteringen gemaakt. Wij hebben ook rijke ervaring in softgelformulering en productieproces. Wij hebben drie reeksen van hoge nauwkeurigheidscnc malenmachine, samen met draaibank, malende machine, EDM-machine, draadsnijmachine, kunnen wij overzichtsmateriaal en softgel matrijzenbroodje maken.

 

Als u in onze producten geinteresseerd bent, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. Welkom!

 

 

 

 

 

 

 

0.68 duim Paintball-de Hoge Efficiënte Grote Schaal ISO9001 van de Inkapselingsmachine0.68 duim Paintball-de Hoge Efficiënte Grote Schaal ISO9001 van de Inkapselingsmachine0.68 duim Paintball-de Hoge Efficiënte Grote Schaal ISO9001 van de Inkapselingsmachine

0.68 duim Paintball-de Hoge Efficiënte Grote Schaal ISO9001 van de Inkapselingsmachine0.68 duim Paintball-de Hoge Efficiënte Grote Schaal ISO9001 van de Inkapselingsmachine0.68 duim Paintball-de Hoge Efficiënte Grote Schaal ISO9001 van de Inkapselingsmachine

Contactgegevens
KUN YOU Pharmatech Co.,LTD.

Contactpersoon: ronghui

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)