215 ruimte, Blok 6, de Weg van het rongchangoosten van Nr 7, Yi Zhuang, Daxing-District, Beijng, China
Thuis ProductenDe Droger van de inkapselingstuimelschakelaar

Capsule en paintball de Drogere Energie van de Inkapselingstuimelschakelaar - besparing

Capsule en paintball de Drogere Energie van de Inkapselingstuimelschakelaar - besparing

Gedetailleerde productomschrijving

Capsule en paintball de Drogere Energie van de Inkapselingstuimelschakelaar - besparing

 

Td-1 combineert de intelligente droger van de softgeltuimelschakelaar het het werk principe van gemeenschappelijke tuimelschakelaardrogers in de markt en het roteryontvochtigingstoestel Dit product 5 jaar geleden werd ontworpen, werd ontwikkeld en werd getest. Het is totaal nieuw opimized en ontwierp intelligente droger Deze machine de combinatie van het vormen, het drogen en het oppoetsen is.
Er zijn het controleren nternet van Dingen-welke met ladingscel, vochtigheidssensor en temperatuursensor binnen de machine wordt gecombineerd, zodat kunnen wight, de temperatuur en de vochtigheid van elke kooi door PLC touch screen worden gecontroleerd het het werk principe van de machine is. de lucht binnen de kooislagen aan de oppervlakte van softgel via het doorgeven van pret, en haalt het water binnen de gelatinefilm weg, en toen, ontwatert door de eerste de luchtkoeler van de rangoppervlakte (gecondenseerde waterwi worden afgevoerd door interne pijpleidingen) en dan ontwatert opnieuw de kooi door het roterende die ontvochtigingstoestel, en uiteindelijk, zal de terugkeerlucht door de koeler van de de oppervlaktelucht van de sencondrang wordt geproduceerd de kooi koelen, vormt een omloop binnen de kooi. Omdat het een omloop binnen de kooi is, kan de efficiënte krommecontrole van softgel door PLC worden gewaarborgd.

Capsule en paintball de Drogere Energie van de Inkapselingstuimelschakelaar - besparing

Eigenschap

 

1. Energie - besparing: Deze machine wordt samengesteld door 3 eenheden (6 kooien) en de totale macht is 30KW de gemiddelde machtsconsumptie 60%-70% is en het gemiddelde elektriciteitsverbruik is rond 20 kws. En about34times-de macht kan worden bewaard vergelijkbaar geweest met conventionele tuimelschakelaardrogers.

2.Reduction van werkt, softgel zouden de drogende dienbladen na 1.5~2hours moeten worden gebruikt drogend binnen de tuimelschakelaardroger en tijdens de eerste 5 uren, zou softgel manueel elk een half uur moeten worden gedraaid door dit te gebruiken.

3.td-1 werkt intelligente droger vier van de softgeltuimelschakelaar kan be*sparen op 24 uren (3 verschuivingen) zijn. Vermindering van vloerruimte: Td-1 kan de intelligente droger van de softgeltuimelschakelaar het vormende en drogende werk doen tegelijkertijd, en die het vergt 6*11m enkel vloerruimte, zodat met conventioneel het drogen proces wordt vergeleken, kunnen 50-100 m2 ruimte worden bewaard. Door deze machine te gebruiken, kan het probleem worden opgelost dat uitbreiding kan niet aan de productie stijgende verzoeken om vele oude fabrieken voldoen plant.

4.Reduction van droogtijd vergt het effectief 16-22 het drogen uren in conventioneel het drogen proces. Td-1 installeerde de intelligente droger van de softgeltuimelschakelaar roterende ontvochtigingstoesteleenheden itselffimported van Zweden) de het bevochtigen ruimte vrij klein is. En de interactie van softgel van verschillende kooien kan worden vermeden, omdat de vochtigheid en temperatuurcontrole in elke kooi vrij onafhankelijk is. Zo, door deze manier kan de droogtijd aan 8-12 uren zijn verminderd.

5.Humidity en de temperatuur en het mateiral gewicht kunnen gecontroleerde online zijn: Tijdens de productie, kunnen de vochtigheid en de temperatuur volgens de producten worden aangepast, en het gewicht van het materiaal in elke kooi kan worden aangepast, en voorwaarts en omgekeerd van de kooi kan automatisch worden gecontroleerd zodat kan het gewicht van mateial binnen elke kooi bijna in het algemeen hetzelfde zijn. De water contant linkerzijde in kant de gelatinefilm na het drogen kan waargenomen online zijn.

6.Reduction van productiekosten en investering: Wegens de vermindering van droogtijd, werkt en de vloerruimte, de productiekosten kan wijd worden verminderd.

 

Technische Parameter

Koelwatereenheid Geconcentreerde levering
Ontvochtigingswater 24kg/8h
Macht AC380v 3P
Samengeperste lucht 4kp
Volume van kooi 500.000 capsules
Afmeting 2400*1280*1670mm

 

Bedrijfsinformatie

 

Wij hebben een goed-ervaren team om farmaceutisch machines en materiaal en een professioneel ontwerpinstituut te vervaardigen. Met rijke ervaring in farmaceutisch machines en materiaalgebied en aantallen professionele ingenieurs, hebben wij vele types van machines en materiaal in vele verscheidenheden ontworpen en ontwikkeld. Onze hoofdproducten zijn softgel productielijn, paintball productielijn, granulators, mixers, verticle vloeibaar beddroger, pulverizers, tabletpersen, verpakkingsmachines, capsule het vullen machines, dienbladen en rollen.
In de afgelopen jaren, hebben wij grote verwezenlijkingen aan onze goede krediet en dienst gepast gemaakt. Wij hebben zakenrelaties op lange termijn met vele klanten gevestigd en sommige van onze klanten hebben overzee ons om hun aankoopagentschap in China aangesteld te zijn. Onze producten worden uitgevoerd naar vele landen & gebieden, zoals Korea, India, Indonesië, Pakistan, Thailand, Vietnam, Iran, Japan, Denemarken, Roemenië, Bulgarije, Rusland, Zuid-Afrika, Nigeria, de V.S., Australië, Canada, Argentinië en Chili. Naast machines en materiaal, leveren wij ook productielijnen, draaien zeer belangrijke projecten en bekwaamheid.
In Kunyou kunt u uw gewenste goederen met de beste prijzen en de goede kwaliteit krijgen. Wij stemmen in in binnen- en buitenland met uw onderzoeken van.

 

 

Concurrentievoordelen

Wat is de voordelen van Automatische inkapselingsmachine?

1)Wij zijn fabriek, directe verkoop met concurrerende prijs;

2)Meer dan 20 jaar ervarings;

3)Professionele ontwerper en arbeider om u te dienen;

4)Deze machine met een strikte inspectie voordien uit opslag;

5)Deze machine gebruikt een groot aantal van roestvrij staal 316;

6)De wereldberoemde elektro en pneumatische componenten van dit machinegebruik, zoals Siemens, omorn, Airtac, Mitsubish, Schneider enz.

7)Binnen Garantieperiode, als onder het gebruik van gebroken instructieblad, om het even welk product of schade, wij kostenloos de reparatiedienst zullen aanbieden of kostenloos zullen vervangen.

Packing&Shipping

 

Wij pakken de gehele machine met houten geval in en pakken het broodje van de softgelmatrijs en paintball matrijzenbroodje met standaarddozen in. Wij verschepen de gehele lijn van macine door oceaan door de vrachtagent.

Capsule en paintball de Drogere Energie van de Inkapselingstuimelschakelaar - besparing

Onze diensten

 

Wij niet alleen verstrekken gehele paintball & softgel het maken van machinelijn, maar ook kunnen het fabrieksontwerp voor u verstrekken. In termen van de na-dienst, zullen wij voor dergelijke diensten zoals belows verantwoordelijk zijn: onderhoud, delen die, technische ondersteuning levert.

 

Bedrijfsinformatie

 

Peking KUN U Pharmatech-Co., Ltd is een professionele leverancier voor softgel die machine maakt en paintball machine maakt. Wat wij verstrekken is de volledige lijn voor softgel het maken van en paintball het maken van, met inbegrip van het gelatine smeltende systeem, het systeem van het vullingsmateriaal, softgel/paintball inkapselingsmachine, tuimelschakelaar drogende machine.

 

Bovendien, wij verstrekken ook het matrijzenbroodje/de vorm voor softgel en paintball, en de plastic drogende dienbladen.

 

Wij verheugen ons op uw onderzoek.

 

FAQ

Q1: Bent u fabriek of handelsmaatschappij?

A: Wij zijn fabriek en vervaardiging.

 

Q2: Waar wordt uw fabriek gevestigd? Hoe kan ik uw fabriek bezoeken?

A: Wij worden gevestigd in Peking, kunt u aan de luchthaven van Peking of Nanyuan-luchthaven vliegen. Wecan raapt u van de luchthaven of uw hotel op. Welkom om ons te bezoeken!

 

Q3: Hoe te om mijn orde te plaatsen?

A: Contacteer ons enkel via TraderManager, E-mail, Skype of de telefoon om het product te bevestigen, maakt de storting dan wij zullen beginnen te vervaardigen.

 

Q4: Wat is de betalingstermijn?

A: De storting van 30% T/T en het saldobetaling van 70% T/T alvorens te verschepen.

 

Q5: Hoe lang is de levertijd?

A: Ongeveer 35 - 40 werkdagen.

580*900 mms tuimelt het Grote Volume Paintball roterende Drogende Machine met hoge capaciteit

Contact:

Vicky Rong
Afdelingschef
Peking Kun u Pharmatech-Co., Ltd.

Tel./Fax: 0086-10-6128 4416
Mobiel/Whatsapp: 0086 177010269892
Skype: wicky.rong

Contactgegevens
KUN YOU Pharmatech Co.,LTD.

Contactpersoon: ronghui

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)